Sajtóközlemény

2013-04-02 14:14
Vállalati folyamatmenedzsment rendszer kialakítása az Ed-Lux Kft.-nél
Az Ed-Lux Kft a GOP-2.2.1-11-2012-0636 kódszámú pályázat keretében 2635 000.-Ft vissza nem térítendő támogatást nyert, vállalati CRM rendszer bevezetésére.

Az Ed-Lux Kft. 2004-ben azzal a céllal jött létre, hogy a villamos iparág terén jelentkező feladatok ellátására hosszú távon megbízható szereplője legyen az energetikai piacnak. Cégünk megalakulása óta évről-évre növekvő árbevétellel, nyereségesen működik. Ma már a keleti országrész számos beruházója részére végzünk tervezési, kivitelezési, üzemeltetési tevékenységeket. Célunk továbbá a megújuló energiaforrás­ok alkalmazásának növelése, ami teljesen összhangban van a fenntartható fejlődés alapelveivel. A legkézenfekvőbb megújuló energiaforrásunk a NAP, ezért is foglalkozunk napelemes rendszerekkel a tervezéstől a kivitelezésen keresztül az üzemeltetésig. A vállalkozás következő célja, az elektronikus vállalatirányítási rendszert bevezetése, hogy a munkavégzés hatékonyabbá és átláthatóbbá váljon 4 irodai munkatársunk számára.
A projekt tervezett megvalósítási időszaka:2013.02.01-2013.03.31

Vállalati CRM
Központi egységes nyilvántartás a meglévő és a potenciális ügyfelekről, azok adatairól, elérhetőségiről, kapcsolattartóiról, valamint a rendszerben előforduló összes kapcsolható dokumentum, bizonylat, és esemény egységes szerkezetben kereshető nyilvántartása, amely a cég összes partnerének és leendő partnerének adatait tartalmazza.

Beszerzés és logisztika
A komplett készletgazdálkodási, és kartonozó rendszer segítségével rendkívül részletes nyilvántartást vezethetünk a rendszerben nyilvántartott termékekről, és szolgáltatásokról. A saját használatú egyedi azonosító mellett lehetőség van a partnerek által használatos adatok nyilvántartására is.

Táv és csoportmunka támogatás
A rendszer magas fokon integrált folyamatirányítási modelljének köszönhetően az adott feladatról a feladaton dolgozó személyek/csoportok mindig naprakész információkkal rendelkezhetnek a projekt állásáról. Az iktató rendszernek köszönhetően jogosultsági szint alapján a projekthez tartozó teljes anyag, legyen az elektronikus adat (pl AutoCAD műszaki rajz, megrendelő fax, előkalkuláció), valamint a papír alapról is integrálható (jellemzően szkennelt kép formájában tárolt) és hozzáférhető.

Kontrolling és döntéstámogatás:
A rendszer egy vezetői információs modult tartalmaz, amely a cég teljes tevékenységének, és egyes rész tevékenységek főbb adatainak elemzését lehetővé tevő egységes szerkezetű, előre definiált kimutatásait tartalmazza, így az előzetes beállítások alapján gyors, és naprakész információt tartalmazó kimutatások készíthetőek vele.
A rendszer magas fokon integrált iktatási rendszerében minden típusú dokumentumot (fájlt) lehet iktatni, rögzíteni, megfelelő kereső kifejezésekkel ellátni, valamint a rendszerben előforduló bármilyen objektumhoz csatolni. A bevezetendő rendszerek a meglévő hardvereinken fognak futni,illetve a modulok egymással is szorosan együttműködnek. A bevezetendő új rendszerek működésének dokumentáltsága, működtetése a pályázat felhívás követelményinek megfelelően fog történni.
 

Forgalmazott márkák
  • алмазная резка бетона АлмазБур
  • алмазное сверление железобетона STENOREZ
  • стена плача
  • изготовление значков, магнитов, объемных наклеек на заказ здесь
  • изделия из дерева РосЛес
  • лаборатория стекла Soglassie
  • ремонт квартир СтройСила
  • алмазная резка бетона АлмазБур
  • алмазное сверление железобетона STENOREZ
  • стена плача
  • изготовление значков, магнитов, объемных наклеек на заказ здесь
  • изделия из дерева РосЛес
  • лаборатория стекла Soglassie
  • ремонт квартир СтройСила